‘Amb gust d’estiu’, la nova fira gastronòmica per obrir temporada a Salou

La gastronomia de Salou ha brillat amb llum pròpia en la presentació de l'agenda del municipi pel 2023 sota el lema 'Salou, un sabor tot l'any'. Un eslògan que respon a la voluntat de diversificar l'oferta turística per repartir els visitants al llarg de l'any. Amb aquest propòsit, la capital de la Costa Daurada estrenarà tres propostes gastronòmiques durant els mesos vinents.

La primera és 'Amb gust d'estiu', una fira culinària al passeig Jaume I que servirà per donar la benvinguda a la temporada alta donant a conèixer els cuiners locals.

La gastronomia també tindrà protagonisme a la Festa del Rei Jaume d'aquest setembre, ja que els restaurants oferiran plats en honor a aquesta figura històrica amb productes de quilòmetre zero i elaboracions tradicionals que transportaran la clientela al passat.

L'última de les novetats serà 'El Nadal amb tots els sentits', una proposta que encara està prenent forma per potenciar els productes locals.

Jalo salou 2023 1

Tampoc hi faltaran propostes d'èxit que ja són tota una tradició a Salou. El 'Sabor Salou ' i el 'Gastrotour' superen la dècada de vida refermats com a dos pilars de la promoció turística del municipi.

També repeteix el 'Tasta Salou' una proposta nascuda l'any passat i que ha adquirit una personalitat pròpia amb tematitzacions periòdiques. En total, una desena d'esdeveniments gastronòmics per a tots els gustos que alinea Salou amb l'estratègia de diversificació i sostenibilitat turística que defensa el sector.

La següent gran cita gastronòmica de Salou seran les quartes Jornades de l'arròs que tindran lloc del 14 d'abril al 7 de maig.