CB Salou - CB Prat (73-87)

Concedir vuitanta–set punts davant el líder del grup són massa per tenir alguna opció de victòria. El CB Salou tot i anotar-ne setanta-tres, fer un bon partit i intentar-ho de totes les formes possibles no va tenir pràcticament possibilitats davant un Prat intractable. Els salouencs van aguantar durant el primer quart, i l'inici del segon. A partir d'aquí, el Prat va demostrar perquè vol l'ascens i a poc a poc va anar augmentat l'avantatge fins a arribar al descans onze punts a dalt amb el 38 a 49.

Ho va intentar el Salou amb més agressivitat defensiva i un millor percentatge de tir després de passar pels vestidors, però els visitants també van millorar i van arribar a tenir màximes de 17 punts en dos ocasions. A la recta final, un inspirat DJ Barksdael, el millor dels de Jesús Muñiz en 18 punts, va permetre maquillar una mica el resultat final de 73 a 87.

La part positiva de la jornada, que com a mínim els rivals directes del Salou també van perdre. Els salouencs continuen en dotzena posició amb un balanç de 7 victòries i 16 derrotes. Quan falten tres jornades estan a dos partits guanyats de la permanència directa i a un del descens.