Granados inicia la cursa electoral amb l'empenta de Salvador Illa

Primer acte de precampanya de Pere Granados i primera mostra de suport al més alt nivell del PSC. Aquest dimarts, el primer secretari del partit, Salvador Illa, va fer evident la confiança que ha dipositat en l'actual alcalde perquè encapçali l'aposta dels socialistes a Salou. L'acord entre la FUPS de Granados i el PSC no és nou, ja que han governat plegats els darrers 8 anys. La qüestió és que les dues parts entenen que ara hi surten guanyant segellant la candidatura unitària per a les municipals.

A nivell local, fins ara, s'han entès i Pere Granados recorda que la bona sintonia amb els socialistes també hi és més amunt. El PSC veu en Granados garanties per tirar endavant Salou. De fet, l'acord s'emmarca en una estratègia que també han reproduït en altres ciutats fitxant candidats que no tenien entre les seves files. Uns bons resultats el 28 de maig sumaran de cara a altres institucions, com la Diputació.

L'alcaldable Pere Granados, envoltat dels seus actuals de govern, va emmarcar els pilars de la seva candidatura en la prosperitat econòmica i la justícia social.