Jornada de descans per a un CB Salou en hores baixes

Després de 3 derrotes consecutives el CB Salou tindrà una jornada de descans per la Finestra FIBA i els partits de seleccions. Una setmana sense partit que ha de servir al conjunt de Jesús Muñiz per agafar forces i recuperar-se anímicament d'una mala dinàmica. A més, l'última derrota a casa davant el Cartagena per 58-72 ha situat els salouencs en posició de playout.

UN CALENDARI DEMOLIDOR

Recuperar-se serà més important que mai perquè al Salou li queden sis jornades on haurà de guanyar als equips de dalt si vol mantenir la categoria. El calendari per als de Muñiz és demolidor i malauradament no crida a l'optimisme.

Al conjunt salouenc li espera un mes de competició decisiu, on cinc dels sis partits que jugarà seran contra rivals de la part alta i tres d'ells a fora. El 4 de març, a la pista del Sant Antoni, es veurà les cares amb el segon classificat. Una setmana després, visitarà el Cornellà, el cinquè. A l'antepenúltima jornada els salouencs rebran al Prat, el líder. I a la penúltima aniran a casa el quart, el Benicarló. Dels últims sis, l'únic duel del Salou contra un rival de la seva lliga serà el que tancarà la temporada regular a la pista de l'Hospitalet, l'últim. Un equip, però, que al partit d'anada ja va guanyar als de Muñiz per 59-69.