Acaba l'adequació del xalet de Villa Enriqueta

Ja han acabat les obres d'adequació del xalet Villa Enriqueta, a Salou, per recuperar l'edifici tal com era abans que es reformés per ubicar-hi un restaurant. És el que demanava una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La intervenció es va iniciar el maig de l'any passat i ara es dona per enllestida, a falta de les darreres comprovacions. Principalment, s'ha actuat a la planta subterrània i en diversos aspectes exteriors. Tot plegat, ha anat a càrrec de l'Ajuntament de forma subsidiària i es va adjudicar per un import d'1,2 milions d'euros. Finalment, però, el cost s'ha reduït perquè algunes actuacions no han estat necessàries, d'acord amb el jutge que ha seguit el procés d'adaptació. 

La carpeta del cas Villa Enriqueta encara no es pot tancar, ja que l'Ajuntament ha de seguir el procés el tràmit per l'execució subsidiària per aclarir qui acaba assumint les obres. També s'haurà de resoldre la denúncia interposada per part de l'empresa en concepte dels diners que van invertir en l'adequació del xalet i reclama 6,7 milions d'euros a l'administració local.