Dejan Ilincic dona aire al joc interior del CB Salou

 

Aquest és Dejan Ilincic, el nou fitxatge del Club Bàsquet Salou, amb contracte fins al final de temporada. El serbi, de 23 anys, ja va debutar aquest cap de setmana al Salou Centre, tot i que no va poder ajudar el seu nou equip a superar el Cartagena. Els seus 6 punts en 18 minuts van significar una estrena correcta, malgrat que no van ser suficients per evitar la tercera derrota consecutiva a casa i la caiguda a la zona de play-out.

La d'Ilincic és una arribada molt esperada pel conjunt dirigit per Jesús Muñiz; la rotació en el joc interior fa jornades que està condicionada als problemes físics d'Òscar Ngomo i especialment de CJ. Tot plegat amb l'agreujant de la sortida del també serbi Dejan Bjelic durant el mes de gener, qui havia d'esdevenir un jugador determinant que no va acabar quallant del tot. Un reforç al pal baix era més que indispensable.

L'equip de procedència d'Ilincic no s'ha de passar per alt. El Mollet és un rival directíssim en la lluita per la salvació a la LEB Plata, separat del Salou només una derrota per sota. El pivot de 2,08 metres ve de tenir prou protagonisme al Mollet, amb una mitjana de 24 minuts jugats,  10,3 punts i 8,4 rebots en els 19 partits disputats amb el conjunt vallesà.