Salou FS - Eixample (3-2)

Excel·lent victòria salouenca aquest cap de setmana a casa que serveix per no perdre encara més distància amb Les Corts, ferm líder; així, continuen separats per 7 punts. A més, els de Manel Hidalgo trenquen la mala ratxa de tres partits sense guanyar.

Les coses començaven molt bé amb el gol al minut 9 de Pol Aragonès, que posava l'1-0 a l'electrònic. Els blau-i-grocs continuaven encarrilant el partit amb el 2-0, anotat per Bryan Serrano al minut 14. Instants després, però, arribava la resposta visitant: l'Eixample retallava distàncies mitjançant Xavier Roca, al minut 16. Amb aquest 2-1 s'arribava a la mitja part.

Hauria de passar molta estona per tal que el marcador es mogués de nou. Seria amb el gol de Ferran Sarrias, que feia el 2-2 al minut 36 després de l'expulsió del porter local Ramon amb vermella directa per una dura entrada. Les coses pintaven malament, però el Salou es refeia amb una gran jugada col·lectiva que Jordi Porqueras enviava al fons de la xarxa al minut 40. Ja quasi sobre la botzina, un doble pal i una fantàstica aturada d'Alberto Algar asseguraven els tres punts per als de Manel Hidalgo.

El Salou Futbol Sala tornarà a jugar com a local la pròxima jornada, quan rebrà el Sant Sadurní, equip de mitja taula.