Guanyar per no tornar a caure al pou

Toca guanyar per intentar allunyar-se de nou de la zona perillosa de la LEB Plata. El Salou vol refer-se de la derrota de la setmana passada davant l'Alginet, rival directe per la salvació, i que ara és l'equip que marca la zona de play-out. Si els salouencs no volen ser el conjunt que passi a ocupar aquesta plaça, és necessari guanyar contra el Cartagena aquest diumenge.

Ara mateix, els murcians no estan massa lluny de la zona vermella, però tenen la mirada fixada en el play-off d'ascens. Són vuitens i amb un coixí d'una victòria respecte al Huesca, i amb un partit menys. No serà, doncs, un rival fàcil. En el partit d'anada, els de Jesús Muñiz van anar per davant en el marcador durant gairebé tot el partit, però la victòria es va escapar en l'últim quart. Aquesta vegada caldrà fer millor les coses.

Aquest serà el setè partit consecutiu al Salou Centre. Dels últims sis, se n'ha guanyat la meitat. Tres victòries que haguessin pogut ser més, tot i que aquestes no compten a la classificació.

El CB Salou-Cartagena es disputarà aquest diumenge, a un quart de set del vespre.