Salou no signa el conveni per a la promoció conjunta de la Costa Daurada

Fotografia de família aquest dimarts dels 28 signants del Conveni Córner al Palau de la Diputació de Tarragona amb una absència notable, la de l'alcalde de Salou, Pere Granados. És la primera vegada en les dinou edicions d'aquest acord en què la capital de la Costa Daurada es desmarca de la col·laboració amb la resta d'institucions del territori en matèria de promoció turística. Després de l'acte de la Diputació, el batlle salouenc ha comparegut davant dels mitjans per donar explicacions.

L'alcalde salouenc ha manifestat aquest mateix dimarts que la marca Salou no es troba suficientment representada en el marc del conveni. En aquest sentit, ha recordat que Salou representa el 58% dels visitants que venen al territori. És per això que ha apostat per una nova reformulació del Conveni Córner, en la que la Diputació es faci càrrec del finançament i que els ajuntaments que ho vulguin puguin fer una aportació econòmica que els asseguri visibilitat en les diferents fires.

LA DIPUTACIÓ DESTACA L'ACORD DEL TERRITORI

 Conveni Corner

Des de l'ens impulsor del conveni, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, han lamentat la decisió de Salou, però han refermat que l'acord continua tenint la força necessària per a la representació conjunta de la marca Costa Daurada.

Un acord del qual sí que continuen formant part les altres grans destinacions turístiques com Vila-seca i Tarragona. Des del consistori vila-secà han remarcat la importància de treballar plegats per a oferir una visió general de l'oferta turística del territori.

L'acord aplega enguany a 28 signants entre ajuntaments, consells comarcals i entitats turístiques, dos més que l'any passat. En total suposa una inversió de més de 370.000 euros, 162.000 dels quals es destinaran a fires i promocions i 208.000 a comunicació i màrqueting.