Salou FS - Andorra (2-2)

Tercera  jornada sense guanyar del Salou FS, que s'allunya a set punts de l'ascens a la Segona B, la plaça d'un lideratge en mans de Les Corts, i que cau a la tercera plaça, avançat per un Futsal Lleida en ratxa. Tal com ja va succeir en l'anada, els de Manel Hidalgo no han pogut imposar-se contra un Andorra que ha igualat dos cops l'avantatge local i que ha conservat el punt durant tota una segona meitat sense gols.

Assistit per Pol Aragonès, Marc Fornós ha situat per davant els salouencs quan s'havien jugat tres minuts. Els del país dels Pirineus, però, han marcat l'1 a 1 de penal i gràcies a Arnau Rodríguez (7'). Pocs segons ha trigat Aarón Lozano per col·locar els de la capital de la Costa Daurada amb una diana de marge i després d'una bona acció individual en què gira el cos amb rapidesa per sorprendre la porteria de l'adversari amb la cama esquerra. Finalment, Xavier Ibáñez ha protagonitzat el 2-2 a través d'un contraatac que arrenca des del seu propi camp (17').

L'electrònic del Salou Centre no ha experimentat més modificacions i el Salou FS es queda amb 35 punts en 16 jornades quan en queden 14 per consumir-se; la següent d'elles portarà l'equip una altra vegada a casa i davant l'Eixample (dissabte, 17 hores). Els següents quatre compromisos se celebraran al Tarragonès pels canvis de calendari d'inicis de curs arran del tancament obligat del recinte per les destrosses a l'antic parquet. 

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/enfaf-construccions-modernes-andorra-a

 

 

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/enfaf-construccions-modernes-andorra-a