Salou FS - Futsal Lleida (1-2)

El lideratge i la posició d'ascens a Segona B s'allunya a cinc punts del Salou FS, que pateix dues derrotes consecutives per primer cop des de l'abril de l'any passat. El Futsal Lleida, a més, l'empata així a la taula. Les Corts no ha fallat al seu pavelló i els salouencs sí, contra un Futsal Lleida que confirma així la seva candidatura a tot.

Si la setmana anterior van encendre's les alarmes per la punxada contra el Linyola, ara la situació és preocupant perquè l'equip afronta un panorama inèdit l'actual campanya. Ja no serveix només guanyar setmana rere setmana i esperar el cara a cara contra el líder, sinó que cal que Les Corts punxi alguna altra jornada.

Els del Segrià s'han avançat als 12 minuts, però el Salou FS ha empatat poc abans del descans gràcies a Emilio Utrera. Ja en el 38', Jordi Valero ha tancat el triomf visitant. La Tercera Divisió acomiada així la primera volta i dona pas a la segona on els de Manel Hidalgo s'estrenaran també a la seva pista i contra l'Andorra, diumenge a les 12.30 hores. 

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/futsal-lleida-lamsauto-a