Les colles preparen el Cós Blanc més desitjat

A tocar de la deixalleria municipal de Salou s'hi troba la nau on la majoria de colles participants en el Cós Blanc hi preparen la seva carretel·la. Ho volen tenir tot a punt per sortir dissabte en la 41a edició d'aquesta festa emblemàtica que copsa bona part de l'atenció de la Festa Major d'Hivern de la capital de la Costa Daurada.

Ja fa mesos que treballen perquè la seva carrossa brilli aquest dissabte, primer al matí, durant la rua de lluïment i, a partir de les 7 de la tarda, en la gran desfilada que, previsiblement, aplegarà més de 40.000 assistents.

La darrera edició del Cós Blanc es va celebrar el 2020 i va comptar amb una trentena de colles inscrites. Enguany la xifra no és gaire inferior i seran 27 grups els que sortiran a ballar amb les coreografies que han preparat. Malgrat les dues edicions d'aturada, les ganes de gaudir sota 25 tones de confeti es mantenen. Si a l'últim Cós Blanc hi van desfilar 4.000 persones, sembla que enguany la participació serà més alta que mai.

La festa amb més música, confeti i llums de Salou arrencarà dissabte a les 11 hores des del carrer Advocat Gallego. Mentrestant, les colles, ja tenen en marxa la seva pròpia festa dins la nau on es construeix la màgia del Cós Blanc.