El CB Salou pot ser el primer "petit" que tomba el líder

El partit de la primera volta on el Salou va disposar de menys opcions de triomf va ser el de Menorca. Els locals van ser extremadament superiors perquè són favorits a l'ascens i perquè funcionen com un rellotge tant en l'aspecte individual com en el col·lectiu; i això ho reflecteixen també els números, ja que tan sols han perdut tres vegades de 17 possibles i davant el segon, tercer i quart de la classificació.

D'aquesta manera, guanyar convertiria els de Jesús Muñiz en el primer conjunt de la part baixa que es desfà dels balears.

Serà l'inici de l'etapa salouenca sense Dejan Bjelic, desvinculat oficialment a mitjan setmana i amb el club fora de la zona de descens, també de la de "play-out", gràcies a les dues darreres victòries consecutives.

Mentre que els locals van descansar uns dies, els visitants van perdre la Copa LEB Plata, cita dirigida exclusivament als dos campions de l'hivern a l'est i a l'oest. El CB Salou - Menorca serà el sisè dels vuit duels consecutius al Milà i on la Plata es reactivarà aquest diumenge a les 18.15 hores.