Salou pressiona de nou el Govern per Hard Rock

Trobada dels representants públics i privats del turisme a Salou amb la Generalitat i, com ja és d'esperar, no hi ha conversa en el si del sector a la Costa Daurada que acabi sense obrir la carpeta de Hard Rock.

De data no n'hi ha. Les darreres declaracions des del Govern han insistit que el projecte segueix el seu curs a nivell tècnic. D'aquí a una setmana, dimecres vinent, es reunirà per primera vegada la Comissió Territorial d'Urbanisme. Sembla poc probable, però, que serveixi per desencallar el Pla Director que afecta la implantació de Hard Rock. Sobre això, des de Turisme de la Generalitat aclareixen que no està damunt de la seva taula, però són conscients de la seva importància.

Una arribada de visitants que es vol que sigui durant tot l'any. Aquí l'Ajuntament aposta per la campanya "Salou 365 dies" per presentar les possibilitats de la ciutat durant els 12 mesos.

En la reunió d'aquest dimarts també s'han presentat les noves línies de subvencions, com la convocatòria dels Next Generation que s'obre demà per a projectes sostenibles al litoral català. Salou hi presentarà el pàrquing soterrat que es preveu integrar al futur eix cívic, sota de les vies del tren i que tindria capacitat per a un miler de vehicles. 

D'altra banda, el sector turístic també ha exposat la demanda de millorar les infraestructures de mobilitat, com per exemple disposar d'un aeroport amb major afluència de passatgers.