El CB Salou dona la baixa a Dejan Bjelic

Dejan Bjelic no ha marcat un abans i un després al CB Salou durant els seus 13 partits amb la samarreta local. Els registres individuals no són dolents: 13 punts i set rebots de mitjana, però s'esperava més d'un pivot amb aptituds de superior nivell al de la LEB Plata. Casualitat o no, sense ell, el CB Salou ja ha funcionat millor perquè ha guanyat tres dels quatre compromisos celebrats durant l'absència del serbi per motius burocràtics l'inici d'aquest 2023.

La seva baixa provisional, ara ja permanent i acordada per totes dues bandes, coincideix amb la incorporació de l'exterior Jabs Newby; no és pas un recanvi de Bjelic, però sí una altra arma per diversificar el joc dels de Jesús Muñiz, molt més versàtil els últims temps i amb capacitat per repartir els punts de manera òptima. La finestra de fitxatges romandrà oberta fins al 28 de febrer i el club no descarta trobar una peça per al joc interior i on, amb el curs iniciat, va arribar Ronnie Gombe.

S'estudiarà el mercat per comprovar si és viable o no adquirir un nom de garanties que ajudi en la cerca per la permanència. El CB Salou se salvaria, de moment, però frega la zona de perill abans del duel contra el líder, el Menorca, aquest diumenge al Milà.