Un oponent més per pujar

Les Corts és el millor conjunt de la Tercera Divisió amb 36 punts, dos més que un Salou FS que només ha punxat dues vegades durant una primera volta que s'acaba aquest cap de setmana. El líder també ha perdut dos cops i un d'ells contra els de Manel Hidalgo.

Des de l'octubre, el Salou FS ho va guanyar tot fins a perdre per la mínima davant un Linyola que ni patirà per baixar ni tindrà opcions d'ascens. El més sorprenent, a banda de caure, és que el rival va aconseguir sis gols, més d'un terç dels rebuts fins aleshores: Un toc d'atenció per recordar que ningú regalarà res a la recerca de l'única plaça que permetrà pujar a la Segona B.

Poc després del 6 a 5, Les Corts va ensopegar a Sant Sadurní d'Anoia per 3 a 1, deixant la classificació exactament igual, però amb el Futsal Lleida acostant-se a cinc punts del lideratge i a tres del Salou FS. I a l'equador de la temporada s'arribarà amb un duel entre els del Tarragonès i els del Segrià al pavelló Salou Centre aquest diumenge.

Sense lesions, veurem com treballa la setmana l'equip per perfilar les causes de l'última derrota i evitar ensurts al darrere contra un Futsal Lleida que és el màxim golejador de Tercera amb prop de sis gols i mig per duel.