Salou viu els primers compassos festius

Primers compassos de Festa Major d'Hivern completats a Salou, que ara enceta la setmana forta. Aquest cap de setmana hi ha tingut molt pes la cultura popular, que s'ha llançat als carrers de la capital de la Costa Daurada. Dissabte al matí, els elements van protagonitzar el seguici popular; la cercavila va acabar als peus de la Torre Vella, on cadascun dels grups van oferir als salouencs el Ball de Lluïment. Després van ser rebuts per l'alcalde Pere Granados.

Ja al vespre, torn per als Diables de Salou davant del Teatre Auditori. Entre timbals i carretilles, Llucifer i companyia van repartir a tort i a dret amb els seus Maleïts Versots; ningú se'n va salvar, especialment els regidors de l'Ajuntament.

Els gegants van ser els protagonistes diumenge al matí. La 36a edició de la trobada va aplegar una vintena de peces vingudes d'arreu del territori i que van desfilar en un recorregut circular amb inici i final a la plaça de la Pau.

A partir d'avui, setmana grossa de la Festa Major d'Hivern, que enguany compta amb una setantena d'actes; el més esperat és, de segur, el retorn per la porta gran i amb totes les de la llei del Cós BlancUna desfilada que es podrà seguir en directe el dissabte per TAC12 i que serà el preludi del final de la Festa Major d'Hivern a Salou, que acabarà el diumenge dia 5.