"Hi ha equip per no patir"

D'aquí a nou jornades sabrem si el CB Salou se salva, baixa, juga la fase d'ascens o afronta un "play-out" a cara o creu. I, si mirem la taula, tot és possible perquè cap dels colors definitoris s'allunya irremeiablement dels de Jesús Muñiz, que digereixen la primera successió de victòries d'aquesta campanya.

Guanyar davant el Gran Canària i l'Horta Godella reforça un pensament que ja existia abans al vestidor, però que requeria la força dels resultats: patirà el CB Salou? Ells creuen que no.

Els tres compromisos que venen es jugaran al pavelló Salou Centre, tot i que els dies vinents no hi ha lliga arran de la celebració de la Copa Príncep. Serà un descans útil per carregar les piles tant dels jugadors com d'un cos tècnic que també veu probable evitar maldecaps d'última hora. Per aconseguir-ho, però, caldrà sortir molt reforçats dels duels al Milà contra el primer Menorca, l'Alginet i el Cartagena.

L'interior Dejan Bjelic continua sense incorporar-se al grup enmig d'un mercat de fitxatges que romandrà actiu fins a finals de febrer, mes competitiu que s'obrirà el dia 5 davant el líder de la LEB Plata.