Salou FS o Les Corts

El Linyola - Salou FS és el primer dels set compromisos previs a la visita dels de Manel Hidalgo a la pista de Les Corts, el 18 de març. Són prop de dos mesos de lliga en què, si fem cas a les estadístiques, difícilment cap dels dos conjunts perdrà res pel camí.

Mentre que el líder només ha fallat davant el Salou FS, els de la capital de la Costa Daurada encadenen nou victòries per continuar a dos punts de distància. El tercer en discòrdia i rival de la setmana que ve, el Lleida, està virtualment descartat perquè queda ja vuit punts per sota dels barcelonins.

Hidalgo valora tenir tota la plantilla disponible i que això suposi haver de deixar efectius fora de la convocatòria perquè incrementa el grau d'exigència interna. També treu pit de la capacitat de reacció del seu equip en situacions adverses com la de la jornada anterior, quan l'Alforja va capgirar el marcador provisionalment.

El ritme de triomfs dels de dalt és tan fort que a Linyola només val guanyar contra un oponen vuitè a la classificació i que ni ascendirà ni hauria de ficar-se a la gola del llop per no baixar. El Linyola - Salou FS es jugarà dissabte a les 18 hores, una hora imatge abans que el Sant Sadurní - Les Corts.