Salou FS - Alforja (6-2)

Les Corts no falla com a líder de la Tercera Divisió, però el Salou FS, tampoc, com a segon a dos punts. El derbi territorial de la jornada aporta emoció, gols i triomf dels de Manel Hidalgo per imposar la lògica classificatòria que deixa l'Alforja molt per sota, a 20 punts.

Quan hi ha un duel entre veïns coneguts, en qualsevol cas, les forces s'equilibren i la tensió es dispara. Així, l'Alforja ha sigut capaç d'igualar l'1 a 0 i de capgirar el partit gràcies a Jordi Batalla i Sergi Garcia: final i inici de la primera i segona meitat i els del Baix Camp sorprenien en el pavelló Salou Centre. 

La reacció salouenca ha sigut contundent, ja que Aaron Lozano ha materialitzat el seu segon i tercer gol en cinc minuts. Amb el 3-2 al marcador, res s'ha decidit fins a les acaballes perquè que Erik Berk ha marcat el 4-2 en el 39' i quan l'Alforja atacava sense porter, a la desesperada. Tot seguit, Ramon, el porter local des dels seus pals i sense oposició rival, i Jordi Porqueras han assolit el cinquè i sisè gol del dia. 

És el novè triomf consecutiu dels de Manel Hidalgo, que dissabte (18 hores) es desplaçaran a la pista d'un Linyola que ocupa la setena plaça, sense possibilitats de pujar a la Segona B.

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/tecnovit-alforja-fs-a