El Salou FS no té baixes per primer cop en tres mesos

Set jornades sense Emilio Utrera que no han frenat el Salou FS. Amb ell, però, les opcions de moure la plantilla s'incrementen per competir contra l'Alforja i al pavelló de la capital de la Costa Daurada. Repartir bé els minuts redueix el perill de lesions i augmenta la probabilitat de victòria d'un equip que només ha perdut un cop en 12 compromisos i continua a dos del líder, Les Corts, que és qui pujaria a la Segona B.

L'Alforja, per la seva banda, malviu a la part baixa i pateix, almenys fins ara, per no descendir. Ara bé, va guanyar la jornada anterior contra un altre dels conjunts de la zona baixa. El curs passat, el cara a cara territorial va acabar amb empat a tres, però aquell Alforja va rendir molt per damunt de l'actual.

Fer cas a la taula podria portar a engany, ja que la motivació d'uns i altres, especialment dels visitants, serà màxima; això podria minimitzar les inevitables diferències de qualitat entre un i altre conjunt. La presentació de la base salouenca precedirà el derbi d'aquest cap de setmana al Milà. El Salou FS - Alforja es jugarà diumenge a les 12.30 hores.