El Serrallo no és talismà per al CB Salou

Tot i que el Serrallo es va transformar en el pavelló del Milà perquè els de Jesús Muñiz es sentissin com a locals, això no va ser suficient perquè el CB Salou sumés la quarta victòria de l'any, la que hagués estat la primera jugant com a local.

Davant d'un equip del qual només el separava un triomf fins a aquest dimecres, els salouencs van jugar una bona primera meitat d'un partit molt igualat en els primers vint minuts. Així va ser sobretot gràcies al joc interior de Dejan Bjelic i als triples de Xavi Hernàndez, el que va fer que els dos primers quarts acabessin amb els de la capital de la Costa Daurada un punt per sobre, 30 a 29.

ENCALLATS EN ATAC

Però l'inici del tercer període va ser determinant per al desenllaç del partit. Una mala sortida en atac dels de Jesús Muñiz, només nou punts en tot aquest quart, va fer que l'encontre es comencés a decantar cap a uns visitants l'experiència dels quals va ser clau per a mantenir la distància en el tram final, tot i una reacció salouenca que no va ser suficient.

SET PARTITS SEGUITS AL MILÀ

Un partit davant el Mollet, rival directe empatat a tres triomfs amb els salouencs que serà, ara sí, al pavelló del Milà el 7 de gener, i que obrirà una sèrie de set partits com a locals dels de Jesús Muñiz.