Salou busca turistes els 365 dies de l'any

'Salou 365' és el lema de la nova campanya de promoció turística de la Capital de la Costa Daurada. El consistori vol donar a conèixer el destí posant èmfasi en la seva variada oferta turística amb d'un vídeo que es difondrà per xarxes i a través dels agents del sector.

La desestacionalització turística a través de la gastronomia, l'esport, la natura o la cultura ha de permetre que els allotjaments tinguin activitat més enllà de l'estiu.

En aquest procés de transformació del turisme salouenc, el consistori posa el focus en els visitants de proximitat. En aquest sentit, l'alcalde Pere Granados defensa que cal revertir la tendència del turista barceloní a prioritzar la Costa Brava. Per aconseguir-ho es considera clau promoure el valor natural de Salou.

Salouween 2022

D'altra banda, el mercat francès i l'escandinau són dos altres objectius primordials de l'estratègia de desestacionalització turística.

Granados també ha animat a visitar Salou a aquells qui encara el veuen únicament com un municipi de sol, platja i oci nocturn.

El batlle salouenc també ha explicat que el municipi desplegarà una estratègia de captació de visitants provinents de Hard Rock, si el complex turístic acaba sent una realitat. En aquest sentit, la gastronomia i el comerç seran dos pilars bàsics.