CB Salou i CB L'Hospitalet juguen a TAC12 i al Serrallo

Es coneixen perquè es van veure les cares a la Lliga Catalana i aquella vegada va guanyar el CB Salou. No pot servir de guia absoluta, ja que les plantilles han canviat i evolucionat, especialment, la salouenca, però és una referència, l'única, a tenir en compte de cara al duel català de la LEB Plata amb què tancarem el 2022.

I no, el CB Salou - L'Hospitalet no es juga al Milà perquè l'espai l'ocupa el parc de Nadal. Així, l'entesa entre patronats d'esports permetrà que el partit es desenvolupi al Serrallo, la seu del CBT. Si existeix una pista aliena "poc estranya" per als salouencs és aquesta, ja que molts dels seus jugadors han vestit la samarreta blava anteriorment.

Marc Morales és baixa per lesió en un CB Salou que arriba de vèncer a Palma, de sumar el tercer triomf en 12 jornades i d'igualar amb la plaça de "play-out". La permanència la tanca, una victòria per damunt, el mateix L'Hospitalet. Per tancar el cercle, un record: es tracta del rival que va deixar a les portes de la fase per pujar el CBT i un habitual dels ascensos i descensos.

Els locals no han sumat encara a casa i, curiosament, podrien fer-ho ara en una pista tècnicament neutral. El CB Salou - L'Hospitalet l'obrirem a TAC12 aquest dimecres i poc abans de les 20.30 hores amb la narració de Carles Cortés i els comentaris tècnics de l'entrenador del CB Valls, Albert del Rey.