Palma - CB Salou (79-80)

Mai abaixa els braços, mai. Tampoc a les Illes Balears i on el CB Salou perdia de nou punts a manca de poc més de quatre minuts per a l'acabament del partit. La lectura del duel contra el Palma fins aleshores era similar a la d'altres dies: alts i baixos, moments per als dos equips, avantatges d'arrencada per als visitants i a remolc a les acaballes.

Un parell de triples consecutius de CJ Barksdale, baixa la setmana passada i que va jugar amb molèsties, van situar per davant els salouencs a manca de 27 segons. Temps breu en què la defensa i l'encert d'Iker Montero en el darrer tir lliure van facilitar el desenllaç. Això els situa amb els mateixos triomfs, tres en 12 jornades, que el conjunt que jugaria el "play-out", el Mollet. La permanència directa continua encara una victòria per damunt i marcada per L'Hospitalet, pròxim i últim rival del 2022.

Pista intocable, fins ahir, la del Palma, capaç de refer-se del 0-9 inicial del CB Salou i de desavantatges constants fins al descans, sempre per sota dels 10 punts. A manca d'un sol quart i nou avall, els de la capital de la Costa Daurada van treure forces per capgirar l'electrònic i aturar la ratxa de cinc derrotes seguides.

L'home del partit, a banda de CJ, Justinas Olechnavicius: 21 punts i 4 rebots. Dimecres vinent i en directe a TAC12, CB Salou - L'Hospitalet des del Serrallo.

Parcials: 19-19, 15-20, 32-18 i 13-23.