Els pressupostos de Salou tiren endavant amb la negativa de l'oposició

L'Ajuntament de Salou, el patronat de Turisme i el del Centre Recreatiu i Turístic disposaran de gairebé 60 milions d'euros l'any vinent. Els comptes destinen més recursos a neteja i recullen fins a 15 milions d'inversió, una part gràcies als Next Generation.

Les obres estrella seran el Casal de la Dona, la piscina municipal, el camp de futbol i la segona fase de l'avinguda Carles Buïgas.

CAP SUPORT DE L'OPOSICIÓ

Els grans titulars, però, no han convençut a l'oposició que, com en els darrers exercicis, hi ha votat en contra. Pensen que els pressupostos s'han elaborat amb les eleccions al cap i, alhora, els qualifiquen de poc rigorosos. A banda d'assenyalar algunes partides ambigües, els grups municipals han criticat que el govern abusi dels modificatius de crèdit, just després d'haver aprovat la quarta modificació del pressupost durant el 2022. 

On sí que hi ha hagut unanimitat ha estat en la declaració a favor de Hard Rock. Ha estat un sí unitari, amb matisos i canvis d'última hora, per demanar a la Generalitat que concreti un termini per a l'aprovació definitiva del pla urbanístic. Havia d'entrar com a moció, però s'ha convertit en una declaració institucional per substituir la paraula "instar" per "demanar". Ara bé, Esquerra ha aprofitat el punt per defensar el paper del Govern català.

Altra vegada, el projecte de l'Eix Cívic ha tornat a escalfar l'ambient del ple, encara que sense avenços. L'alcalde, Pere Granados, això sí, s'ha compromès a presentar el projecte definitiu per transformar l'espai de les vies del tren abans de les eleccions.