A la Plata no li agrada el Nadal

Aquest dimecres, 21 davant el Palma i a domicili, dimecres 28, al Serrallo contra L'Hospitalet, el 7 de gene,r a casa davant el Mollet i l'11, un altre cop en dimecres, amb el Huesca. La LEB Plata no entèn d'aturades perquè no oferirà cap setmana sencera de descans: sempre hi haurà, com a mínim, un compromís dels de la capital de la Costa Daurada i malgrat que parlem d'un calendari fàcilment ampliable tant per davant com per darrere.

Això impedeix que ningú es desactivi, tampoc els de Jesús Muñiz, penúltims amb dues victòries d'11 possibles i que no sumen des del 6 de novembre. La polèmica arbitral davant el Benicarló va fer mal, però ara és més útil que estimuli que no pas freni.

Tant el "play-out" com la permanència ràpida se situen un triomf per sobre del CB Salou, que passa pel pavelló d'un Palma sisè (7-4) i que, si s'acabés avui el primer tram competitiu, jugaria el "play-off". Ningú ha guanyat encara quan s'ha desplaçat per veure's les cares contra aquest oponent.

Amb Marc Morales lesionat, s'espera que l'equip recuperi CJ Barksdale a terres balears, tot i que encara amb molèsties, i de cara a un partit que es jugarà aquest dimecres a les 17.30 hores.