CB Salou - Benicarló (78-88)

El carrusel de faltes en contra condemna un CB Salou que frega la remuntada contra Benicarló, un dels equips més potents de la LEB Plata. Jesús Muñiz esclata contra una actuació arbitral més que discutible a les acaballes i que col·loca els locals amb dues victòries i nou derrotes, penúltims i un triomf per sota de la salvació directa i del "play-out".

Quan els salouencs perdien de 14 a manca de menys de 14 minuts podia semblar que el duel s'havia escapat definitivament, però el CB Salou va aferrar-se per creure-hi i situar-se a un sol punt diversos cops. Així vam arribar al darrer minut de joc. Enmig de la batalla basquetbolística, una polèmica infracció en atac durant un tir exterior de Xavi Hernández que va condemnar definitivament l'equip. 

Sense els lesionats CJ Barksdale i Marc Morales, Dejan Bjelic va ser l'MVP arriban als 24 punts i sis rebots. 16 punts i set assistències, per la seva banda, va aconseguir Xavi Hernández i 14 punts, Iker Montero.

En total, 27 faltes comeses pel CB Salou i 14 del Benicarló, que va marxar 26 vegades a la línia de tirs lliures per sis dels del Tarragonès. Afortunadament, poc temps per pensar-hi, ja que la LEB Plata no s'atura i aquest dimecres hi ha jornada a Palma, a les 17.30 hores.

Parcials: 18.24, 27-20, 8-22 i 25-22. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272750