Salou FS - Esparreguera (6-1)

Ningú afluixa a la Tercera Divisió del futbol sala abans de l'aturada nadalenca. Les Corts conserva la primera plaça, la d'ascens a Segona, dos punts per damunt d'un molt seriós i regular Salou FS. El Futsal Lleida, mentrestant, es despenja quatre punts per sota de la segona posició i després de perdre contra el líder (6-4).

Independentment que el màxim rival per pujar ho sigui també, la premissa dels de Manel Hidalgo és ben clara: fer la feina quan i on toca per no fallar. Així, acabar com a campió continua depenent d'ells mateixos, ja que encara han d'enfrontar-se de nou al primer de la taula, a qui ja van guanyar en l'anada a Ponent.

Avui s'ha jugat al Milà i ara que l'equip s'habitua ja a la seva rutina habitual d'entrenaments i competició. L'Esparreguera arribava sense pressió i prou fort perquè, malgrat situar-se en la zona mitjana, encadenava tres victòries prèvies. Però, en poc més de 10 minuts, David Lozano, Jordi Porqueras i Marc Fornós han rebentat gairebé totes les opcions visitants. El mateix Fornós ha aconseguit el 4-0 (19'), però Said ha retallat distàncies segons després.

Amb 4-1 al descans, Bolivar i Fornós han enllestit la feina d'un Salou FS que ja ha sumat, per fi, els punts del dia del Santpedor, darrer compromís a casa, i que no va comparèixer al pavelló. La temporada s'atura fins al 14 de gener i quan els salouencs es desplaçaran a la pista de l'Espanyol, quart per sota.

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/esparreguera-cfs-a