El CB Salou té pressa, però no s'impacienta

Dos partits a casa del CB Salou i dues derrotes, i ja són quatre jornades consecutives perdent. En zona de descens, però tan sols a un triomf de la zona de permanència, els de Jesús Muñiz reben el fiable Benicarló, que signa una dinàmica inversament paral·lela amb quatre victòries seguides i amb tan sols dues punxades a fase regular.

El precedent més pròxim dels de Castelló al territori data de la campanya 2020-2021 i quan van emportar-se els dos enfrontaments contra el CBT, també a LEB Plata. Que el Benicarló se situï entre els més destacats no sorprèn pas a Salou.

L'única absència segura dels de la capital de la Costa Daurada és la de Marc Morales, amb molèsties al pubis. La resta, sobre el paper, arribarà en condicions i sense pressió angoixant. Malgrat el balanç de 2 a 6, la directiva no creu que hi hagi motius per disparar el termòmetre de les preocupacions perquè continua pensant que hi ha prou nivell i capacitat de treball per redreçar el rumb.

El CB Salou - Benicarló es juga aquest dissabte a les 18 hores. Tot i la proximitat amb el Nadal, quedaran dues jornades aquest 2022 i que es completaran el 21 i el 28 de desembre.