La LEB Plata torna al Serrallo

Des de l'1 de maig del 2021, el poliesportiu del Serrallo no és la seu de cap partit de la LEB Plata perquè aquell va ser el dia del descens del CBT a l'EBA, en no remuntar el desavantatge de l'anada davant el Zentro Basket. Ara, la tercera categoria torna a Tarragona gràcies al CB Salou i als capricis d'un calendari que desviaran el duel contra l'Hospitalet, del 28 de desembre.

El parquet del Milà ja està operatiu després de la seva substitució i ha acollit dos compromisos recents. La causa del trasllat és la coincidència esportiva amb el Parc de Nadal del municipi, que requereix un espai d'àmplies dimensions i sota cobert.

Fins ara, ni el CB Salou ni cap altre club local havien tingut la necessitat de jugar enmig de festes, però la rutina de la Plata és ben diferent, professional. L'entesa entre els patronats de Tarragona i Salou ha resolt el problema i el conjunt es desplaçarà puntualment al Serrallo.

nadal 14 desembre 2022

Setmanes enrere, ja va utilitzar les instal·lacions tarragonines per exercitar-se; a banda, les noves cistelles de la capital de la Costa Daurada provenen de Riuclar. El Parc de Nadal s'instal·larà el 20 de desembre i inhabilitarà les sessions de treball salouenques al seu parquet fins a després de Reis.

Abans d'aquest duel en queden tres més perquè la LEB Plata no entén de descansos i introduirà dues jornades intersetmanals, la del 21 i el mateix 28 de desembre, per confeccionar quins clubs accedeixen a la Copa Príncep. La fita ja és matemàticament inviable per al CB Salou, penúltim i en zona de descens amb quatre derrotes consecutives (2-8). Confiança en el projecte tot i els mals resultats.

Així, el Milà acomiadarà la seva breu etapa a Plata durant el 2022 aquest dissabte i contra el Benicarló, el tercer classificat.