Prat - CB Salou (94-71)

En duel que vam narrar en directe a TAC12, si el primer període no hagués existit, el partit seria un altre, però llavors això tampoc seria bàsquet. El Prat va deixar clar per què encapçala la LEB Plata amb una posada en escena espectacular en atac i marxant al descans amb tants punts com molts equips quan enllesteixen la jornada: 56. Set triples en 10 minuts van deixar contra les cordes els salouencs quan encara quedaven tres quartes parts de derbi català. 

Els de Jesús Muñiz no van tirar la tovallola i, des d'aleshores, van plantar cara en cadascun dels assalts. Ara bé, això no va ser suficient per aixecar la llosa inicial. Gonzalo Baltà va ser el màxim anotador visitant amb 14 punts, mentre que CJ, Justinas I Bjelic també van aconseguir dobles dígits.

La classificació no experimenta canvis importants, tampoc l'estat d'ànim d'un CB Salou que continua en la penúltima plaça i en zona de descens (2-8), un triomf per sota del "play-out" i de la permanència per la via ràpida. La LEB Plata tornarà a la Costa Daurada dissabte i contra el Benicarló, tercer i que tan sols ha perdut dos enfrontaments. No serà pas l'última jornada del 2020, ja que la fase regular preveu jornades intersetmanals el 21 i el 28 de desembre.

Parcials: 32-15, 24-24, 19-17 i 19-15.

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272739