No mirarà cap a una altra banda

Una altra setmana que podem dir que el CB Salou mereix més del que diu la classificació de la LEB Plata i malgrat que les prestacions de la derrota davant el Cornellà van ser menors que les de la majoria de dies previs. També és veritat que la diferència de 20 punts entre locals i visitants va ser superior que la real mostrada sobre la pista d'un Milà que ha vist perdre els seus les dues jornades celebrades.

I com es canvia la tendència? Guanyant. I com es guanya? Sent més conscients que mai de la necessitat de ser sòlids com a grup: sense assenyalar culpables del 2-7 que situa l'equip en la penúltima plaça.

Artur Alaminos no va jugar per lesió, mentre que CJ i Justinas ho van fer a mig gas. Són condicionants, no pas excuses, perquè sap el CB Salou que té més bàsquet del que diuen els números. També coneix que remar a contracorrent és especialment difícil, tot un repte, que s'ha d'afrontar com a grup i de manera individual des d'aquest cap de setmana i a la pista del Prat, el líder de la Plata.

El derbi de dissabte a domicili el narrarem en directe a TAC12. Benicarló i Palma, quart i sisè, respectivament, seran els següents rivals dels de Jesús Muñiz, un triomf per sota de les posicions de permanència.