CB Salou - Cornellà (65-85)

L'hem narrat íntegrament a TAC12. El derbi català de la jornada a la LEB Plata ha acabat amb triomf visitant i en plena pugna directa per la permanència.

Preocupa el CB Salou perquè ja són set derrotes en nou partits i les dues darreres a casa. Avui, sense Artur Alaminos per lesió, peça indispensable en els esquemes, però que no és pas una excusa per a una plantilla amb talent i capacitat de treball per plantar cara i desfer-se del Cornellà. No ha sigut el dia, però, dels de Jesús Muñiz, constantment a remolc.

Justinas i CJ Barksdale van arrossegar problemes físics durant la setmana i això no ha ajudat, però ni en l'aspecte col·lectiu ni en l'individual el CB Salou s'ha acostat a la seva millor versió. Això ha d'esperonar per al futur perquè significa que hi ha marge de creixement; també ha de preocupar, i és que fins ara gairebé sempre vam dir que el grup mereixia molt més del que deia la punxada de torn. Poc inspirat ofensivament, el CB Salou ha vist com, a banda, el rebot era territori del Cornellà.

Cada cop que els locals entraven en dinàmica positiva, els visitants s'escapaven un altre cop. L'exemple definitiu el trobem durant el darrer període i quan el desavantatge s'ha situat en tan sols set punts. Així, el CB Salou continua en la penúltima plaça i en zona de descens, ara un triomf per sota de les places de permanència, mentre que el Cornellà s'allunya a dos.

Tot i les molèsties, CJ Barksdale ha sigut el millor dels salouencs amb 17 punts i contrarestant el fluix rendiment dels interiors Dejan Bjelic i Ronnie. Malgrat que el serbi ha arribat fins als 11 punts i 7 rebots, pot aportar molt més als seus. Ronnie, per la seva banda, ha de continuar creixent com a darrer efectiu incorporat a la dinàmica. 

Dissabte a les 18.15 hores, el Prat - CB Salou també podrà contemplar-se en directe a través de TAC12 en un cara a cara català, un altre, ara davant el líder de la LEB Plata. 

Parcials: 19-22, 14-22, 24-20 i 8-21.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272737