El Salou FS es queda sense rival!

Situació sense precedents pròxims la que s'ha viscut avui al Milà i amb la suspensió del Salou FS - Santpedor per incompareixença dels visitants. Els salouencs guanyaran als despatxos per 6 a 0 i conserven la segona posició de Tercera, dos punts per sota de Les Corts, tot i que virtualment perquè els tres punts d'aquesta jornada no se sumaran fins al dimecres. Serà quan el Comitè de Competició dictarà que el Santpedor ha comès una infracció i que els punts es queden a casa.

El Santpedor és cuer sense triomfs les nou jornades anteriors amb 53 gols en contra. No s'ha rebut cap altra informació per part dels barcelonins més enllà la d'aquest migdia i en què confirmaven que la plantilla no es presentaria a la capital de la Costa Daurada. 

Una aturada absolutament inesperada i que avança el descans programat de la setmana vinent perquè no hi haurà lliga. Així, l'últim compromís del Salou FS abans de l'aturada nadalenca se celebrarà el 18 de desembre i també a casa contra l'Esparreguera.

L'equip no preveu cap amistós previ, ja que la majoria de clubs ni tan sols entrenaran els dis pròxims, coincidents amb el pont festiu. No serà el cas dels salouencs, que mantindran la seva rutina de treball habitual.