Salou FS - Comtat d'Urgell (6-2)

Feliç retrobament del Salou FS amb el pavelló del Milà, inèdit fins ara en lliga per culpa del canvi de parquet forçat per les pluges de Santa Tecla. Els salouencs continuen com a principal perseguidor del líder de Tercera, Les Corts, que no ha fallat al pavelló de l'Espanyol (2-3).

Sempre és especial el primer dia, encara més quan l'adéu del Pavelló Salou Centre va ser sobtat i arran d'una tempesta que va destrossar el paviment. Des d'aleshores, els de Manel Hidalgo van jugar com a visitants i a excepció d'un darrer duel celebrat a Ponent. I l'adaptació a la nova fusta del Milà, almenys de moment, sembla perfecta perquè l'equip ha sigut superior a un Comtat d'Urgell, de Balaguer, que cau a la sisena plaça i trenca una ratxa de dues victòries seguides. 

10 minuts ha requerit Aarón Lozano per aconseguir que els locals disposessin d'un doble avantatge a la primera meitat. Poc després, quan s'havien disputat 13 minuts, Antoni Ros ha protagonitzat el 3-0. Abans del descans, però, Oriol Delfau ha retallat distàncies per als lleidatans.

La tònica de la segona meitat ha sigut molt similar perquè el mateix Aarón ha marcat el quart; tot i que el Comtat d'Urgell ha entrat un altre cop en el partit amb el 4-2, David Lozano i Eric Berck han enllestit un duel ben controlat pels de la capital de la Costa Daurada, que es mantenen dos punts per sota del líder de la categoria. 

Dissabte vinent a les 18.30 hores, el Salou FS es desplaçarà a Molins de Rei per jugar contra un conjunt local situat a la zona baixa, però que ha guanyat aquest cap de setmana.

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2/bsn/salou-fs-a/bsn/efs-balaguer-comtat-durgell-a