Cartagena - CB Salou (70-66)

De més a menys, el CB Salou tanca la llarga etapa de partits fora de casa a la LEB Plata amb una derrota a Cartagena, on guanyava de 10 punts al descans. Ronnie i Iker Montero per fi disposen ja de minuts en la millor notícia per als de Jesús Muñiz, que no han pogut exercitar-se i jugar en plenitud de condicions en cap moment del tram d'arrencada del curs.

Els de la capital de la Costa Daurada es queden amb un balanç de 2-5, que de segur no convenç perquè són lleus detalls els que impedeixen acumular alguna victòria més. Ara bé, fa pocs dies que la plantilla va retrobar-se amb el Milà, tancat durant setmanes per obres, i que s'exercita amb un nombre òptim d'efectius: tot el que vingui des d'ara serà menys difícil.

Amb 11 punts, CJ Barksdale va ser el màxim anotador dels salouencs, mentre que Justinas en va signar 11 i Gonzalo Baltà, 10. Iker Montero va debutar amb 12 minuts a pista i sis punts, per la seva banda, Ronnie Gombe va arribar fins als 9 punts i 10 rebots en el seu primer dia com a membre del CB Salou.

Un triple de Justinas va situar els visitants 13 per damunt en l'arrencada del tercer període, però aquest coixí era de tan sols un punt quan va començar el quart i últim. La fortalesa física i l'encert local durant els darrers minuts va ser clau per desequilibrar un duel que no va batallar el CB Salou fins a les acaballes; amb 68-66, va disposar d'un llarg atac, però ni els intents de tres ni els de dos van voler entrar.

La derrota manté l'equip a la zona de perill de descens abans de celebrar el primer duel de Plata com a local; serà diumenge contra el Sant Antoni (18.15 hores).

Parcials: 9-17, 20-22, 19-11 i 20-16.