Els veïns de Barenys presenten 2.600 firmes contra els edificis de l'Eix Cívic

L'Associació de Veïns de Barenys de Salou ha presentat més de 2.600 firmes en contra dels edificis de l'Eix Cívic. Els seus membres van recollir-les durant vuit dies els mesos de juliol i agost. Consideren que aquest fet evidencia que hi ha molta oposició a la possibilitat que es construeixin nous immobles a l'antiga via fèrria.

Des de l'Ajuntament expressen que es continua treballant per articular una proposta acordada de cara a la nova aprovació inicial del projecte. D'altra banda, recorden que sí que hi ha consens amb veïns d'altres punts afectats pel futur Eix Cívic.

L'associació defensa que la comissió de treball creada a l'estiu només s'ha reunit una vegada i no ha servit per arribar a cap acord.

En aquesta trobada es va obrir la porta a construir edificis de planta baixa, però després d'un procés de consulta intern, l'associació diu ara que aquesta possibilitat no és ben vista per part dels veïns i veïnes.

L'Associació de Veïns de Barenys té previst demanar una reunió amb el regidor d'Urbanisme de cara a la setmana que ve, ja que des del setembre que estan a l'espera d'una proposta per part del consistori.