S'acaba el "tour" del CB Salou

Ja gairebé surt el sol sota el sostre del Pavelló Salou Centre i poc abans del duel a Cartagena. Dues victòries i quatre derrotes: no és un mal balanç si recordem que és el d'un debutant a la LEB Plata que no ha tingut pista pròpia fins ara i que tampoc ha pogut treballar amb tot el grup en cap moment.

És gairebé un miracle el del Club Bàsquet Salou, esperançat perquè la setmana que ve arrencarà un periple en què acumularà molts menys quilòmetres competitius. Les dificultats han enfortit el vestidor; l'arribada de Ronnie i la tornada d'Iker, que encara podria ser baixa una jornada més, incrementen la rotació. S'ha acabat el malson i l'equip ja respira.

Malgrat no tenir l'opció d'exercir de locals, els salouencs no s'han despenjat i depenen d'ells mateixos per salvar-se amb un afegit a favor seu, que la Plata es defineix majoritàriament al pavelló del Milà.

Cartagena i CB Salou es veuran les cares diumenge (12 hores) per desequilibrar la igualtat existent entre els dos conjunts a la taula.