Per fi futbol sala a Salou

Si tot va bé, el Salou FS reobrirà la seva llar habitual el 20 de novembre, però el debut com a local arribarà ja en l'altra pista municipal capaç d'acollir una jornada competitiva. D'aquesta manera, Ponent es converteix aquest cap de setmana en la pista provisional dels de la capital de la Costa Daurada, tal com ja va succeir en altres temporades quan les necessitats d'espai van requerir canvis excepcionals.

Els estralls a l'antic parquet del Milà per les pluges de finals de setembre van trastocar els plans de tots els clubs que utilitzen el recinte esportiu principal, entre ells el sènior de la Tercera Divisió del futbol sala. Els resultats, però, han sigut satisfactoris: tres victòries, un empat i una sola derrota a domicili. El present curs, l'afició només ha vist els seus jugadors en Copa del Rei i durant les dues primeres rondes prèvies a la tempesta.

Els de Manel Hidalgo són quarts, cinc punts per sota del líder i pròxim rival, un Les Corts que ho ha guanyat tot. Emilio és l'única baixa segura de cara al primer dels dos compromisos consecutius contra els millors equips de la campanya, almenys fins ara; i és que la setmana que ve serà el torn del Vilatorrada, que només ha perdut un cop, curiosament davant el mateix Les Corts.

El Salou FS - Les Corts començarà diumenge a les 12.30 hores i a Ponent. S'acaben així les modificacions de calendari constants, que van afectar també a la Copa del Rei, on l'última eliminatòria va celebrar-se a Montroig del Camp.