Jesús Muñiz: "Tenim una final contra Alginet"

Quan tots els vents bufen en contra del Club Bàsquet Salou, tant les baixes com la manca de pista pròpia, Jesús Muñiz felicita l'equip de qui destaca no abaixar mai els braços. Ara bé, diu que el balanç a la LEB Plata d'una victòria i quatre derrotes és insatisfactori, malgrat que no s'ha pogut disputar encara cap jornada com a local.

El compromís d'aquest cap de setmana es disputarà a terres valencianes en una altra modificació de calendari, ja que el parquet del Milà no està enllestit. I és, literalment, un partit amb valor extra perquè tant CB Salou com Alginet són candidats a suar per salvar-se.

El tècnic exigeix obviar els que no hi són, Ronnie, CJ Barksdale i Iker Montero; demana més del vist a derrotes passades com les de Godella i més enllà de la contundent contra l'intractable líder, el Menorca.

Les ferides per la dificultat del dia a dia no han de desviar l'atenció del grup, que gairebé completa ara una pretemporada impossible durant l'estiu per la manca de jugadors. I Muñiz vol canviar de marxa ben aviat: no s'avança de pressa.

Amb les sessions de Ponent com a única opció local de treball, l'Alginet - CB Salou serà el sisè dels set duels consecutius a domicili dels de la capital de la Costa Daurada, que debutaran a casa el 27 de novembre.