Maten un jove de 19 anys amb una arma blanca a Salou

Els Mossos investiguen la mort per arma blanca d’un jove dimarts a la matinada a Salou, durant la nit de la castanyada. L'apunyalament es va produir al carrer de Valls i els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. És el segon assassinat que es produeix enguany a Salou i, pràcticament a la mateixa zona.

Va passar a dos quarts de cinc de la matinada de dimarts, prop del carrer Carles Buïgas. Va ser aquella hora quan la policia va rebre l'avís que un home es trobava greument ferit. Els agents s’hi van mobilitzar ràpidament, juntament amb els serveis d’emergències, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

La víctima mortal és un jove de 19 anys que va rebre diverses punyalades. L'agressió es podria haver produït prop de la zona de discoteques durant una baralla. Aquesta és una de les hipòtesis, però es desconeixen les circumstàncies exactes de l'assassinat ni l'autor del crim. Tot plegat, està en mans de la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra i sota secret de sumari.

"ÉS UN FET AÏLLAT"

L'Ajuntament de Salou no ha dit res al respecte. La patronal de l'oci nocturn sí que ha accedit a fer declaracions per condemnar un crim que situen com un fet aïllat. Tot i això, ressalten que no forma part de la realitat quotidiana, però demanen més vigilància policial durant la nit per reforçar la sensació de seguretat.