Arrenquen els càstings d'Objectiu Paki al Camp de Tarragona

Onze són els candidats i candidates a representar el Camp de Tarragona a la tercera edició del concurs musical Objectiu Paki. Hi ha dues places en joc i per convertir-se en un dels escollits s'han posat davant les càmeres de TAC12 i, micròfon en mà, han interpretat algun dels seus temes preferits.

Són deu candidates i dos candidats d'entre 13 i 20 anys. Tots ells han participat en la segona fase de càsting que aquesta casa ha organitzat per escollir els dos concursants que continuaran fent camí en aquest "talent show" autonòmic impulsat per la Xarxa de Comunicació Local. Per a alguns era la primera vegada que s'exposaven d'aquesta manera. D'altres, ja compten amb experiència prèvia.

Un jurat d'experts avaluarà les seves actuacions, enregistrades a la Masia Tous de Salou el passat divendres, i les puntuarà. Les dues candidatures que obtinguin la millor nota dels professionals passaran a la següent fase. Un resum de les propostes dels cinc primers preseleccionats es podrà veure aquest dimecres al vespre en el pròxim capítol del programa Som-hi. La resta, la setmana vinent.

El dimecres 16 de novembre coneixerem qui continuarà lluitant per convertir-se en la millor veu de tota Catalunya.