Menorca - CB Salou (80-47)

Perdre contra el gran favorit de la LEB Plata entra dins els papers de la majoria de participants, també d'un CB Salou lluny encara del seu millor estat arran de les baixes i de l'absència d'un pavelló propi.  I no és pas un intentat ràpid de buscar excuses, ja que no es pot obviar que l'inici de temporada dels de Jesús Muñiz no ha pogut ser més complicat.

Amb diversos jugadors a mig gas per problemes físics i encara sense Ronnie, CJ i Iker Montero, les esperances salouenques van allargar-se 10 minuts perquè el segon parcial ja va gairebé trencar el duel entre l'únic conjunt que no coneix la derrota en cinc jornades i un visitant que n'ha guanyat un sol; recordem, això sí, que les cinc s'han disputat lluny de l'encara tancat pavelló del Milà. 

El talent balear no és només tècnic, també físic, i aquest últim aspecte va imposar-se gairebé des de l'arrencada de manera molt evident. Amb 10 punts, els dos únics efectius dels de la capital de la Costa Daurada van assolir dobles dígits van ser Xavi Hernández i Adrià Aragonès. L'encert des del tir exterior deixa clar les dificultats a l'hora de tenir opcions reals de triomf a Menorca: 1 de 19. 

La Plata del CB Salou continuarà desenvolupant-se a domicili fins a finals del mes de novembre; això significa que el duel de la setmana contra l'Alginet tampoc es podrà jugar a casa, malgrat que la Federació no ha modificat oficialment encara el calendari.

Parcials: 15-13, 26-8, 16-8 i 23-8.

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272708