El CB Salou defuig de conformismes

El CB Salou visita L'Horta Godella, que és sinònim de València B perquè des d'aquest estiu existeix una vinculació entre els dos clubs. L'intercanvi de places provoca que els locals funcionin sota la gestió d'un València Basket que ofereix jugadors i cos tècnic. 

El Salou va fregar la victòria contra el filial del Gran Canària la setmana anterior i, amb una de tres possibles, iguala a la classificació amb el seu pròxim contrincant.

El dilatat "tour" de partits fora de casa per l'absència de parquet a Salou no atemoreix Jesús Muñiz, que tampoc es conforma amb el resultat positiu de Huesca i que considera que hi ha potencial per signar la segona d'aquí a poques hores i abans de viatjar a la pista d'un dels grans favorits de la Plata, el Menorca. L'entrenador valora la reacció de l'altre dia, retallant 18 dels 20 punts de desavantatge, però no es conforma pas a oferir bona cara i no guanyar.

Iker Montero és encara baixa per lesió, mentre que Ronnie continua fora per manca de visat. L'Horta Godella - Salou es jugarà aquest dissabte a les 17.30 hores.