El Salou FS no s'arronsa en l'adéu a la Copa del Rei

Poden acomiadar-se ben satisfets de la Copa del Rei després d'eliminar, com a membres de Tercera, dos rivals de Segona B i de marxar al descans contra un Segona tan sols 0 a 1.

Que el Peñíscola s'emportés el triomf per 0 a 6 no té més rellevància perquè el Salou FS va complir i amb nota: va ser rigorós en defensa, pràctic en atac i respectuós amb un oponent que lidera sense derrotes la categoria de plata.

300 persones: 200 de Salou, 50 visitants i 50 del poble amfitrió, Mont-roig del Camp. La demanda hauria omplert quatre recintes com aquest. Sense opció de competir al Milà ni d'endarrerir l'eliminatòria, les cues d'accés reflecteixen la il·lusió d'afrontar un duel i una eliminatòria sense precedents.

I vam gravar com vam poder perquè, amb tres fileres de grada plena a vessar, l'única manera de seguir la bola és a peu de parquet. L'entesa entre ajuntaments va ser total i gairebé va ser com una nit esportiva a la capital de la Costa Daurada.

salou fs 19 octubre 2022

Les ocasions del Peñíscola van ser constants i el rigor al darrere dels de Manel Hidalgo, també: no deixar espais, sortir ràpid des de porteria pròpia amb passades llargues i buscar d'esquena una via franca per anar cap al gol. La solitària diana dels de Castelló abans del descans, però, va ser justa.

Al Peñíscola hi ha Carles Saladié, jove valor format al Salou FS i que ara avança fora del territori per guanyar-se un lloc a l'elit. Ell va contemplar un Salou FS valent que va incrementar les prestacions durant la segona meitat tot i rebre de pressa el 0 a 2. Fins al 0 a 3, els intents salouencs van ser successius i les transicions amb porter jugador per tenir una passada més en camp contrari, permanents.

El desgast i la qualitat notable del rival va fer la resta i això no va deslluir la imatge d'un Salou FS satisfet pel camí recorregut i trist per no haver pogut omplir el seu pavelló. Des d'aquest cap de setmana, l'atenció podrà centrar-se ja en una Tercera Divisió on encara no ha perdut.