El Salou FS jugarà la Copa del Rei a Mont-roig del Camp

Un dels partits més importants de la història del Salou FS haurà de celebrar-se fora de casa perquè la RFEF no permet endarrerir la dara prevista per a la tercera ronda de la Copa del Rei. Així, el Salou FS - Peñíscola es disputarà la setmana vinent i al pavelló de Mont-roig del Camp, indret on els salouencs ja han dut a terme diverses sessions d'entrenament els darrers dies.

La pista del Milà continua tancada i a l'espera de la substitució del parquet inhabilitat per les tempestes de fa unes setmanes.  Això significa que el miler d'aficionats que han omplert les seves grades no tindran lloc a una pista alternativa amb capacitat per acollir-ne, a tot estirar, un 10% de la massa social del club.

El Salou FS va demanar a la federació endarrerir el duel contra el líder de Segona Divisió i antic militant de Primera, però la proposta s'ha rebutjat. Ara cal definir si aquesta tercera ronda de Copa es juga dimarts o dimecres vinent. És el primer cop que l'entitat disputa la competició, on ja ha eliminat dos rivals de Segona B, una divisió per sobre.