La pista d'un filial ACB

La cistella "in extremis" de CJ Barksdale a Huesca CJ Barksdale a Huesca fa possible que el Club Bàsquet Salou viatgi gairebé tranquil, almenys sense pressa, cap a les illes afortunades aquest cap de setmana.

Malgrat la plaga de lesions de l'etern estiu i de les destrosses al Milà que impedeixen treballar en condicions els dies previs, els de Jesús Muñiz se situen fora de la zona baixa de la LEB Plata amb una victòria i una derrota. La situació, sobre el paper, és genial perquè difícilment l'equip experimentarà tant d'infortuni com les últimes setmanes.

El filial del Gran Canària d'ACB és la típica plantilla jove que presenta molts canvis cada campanya i que fluctua de dalt a baix a la taula de la Plata. Mentre que l'any passat va sumar 10 victòries de 26 possibles, el curs 2020-2021, va aconseguir-ne 14, una d'elles contra el CBT, Fins ara, va caure a Cartagena i guanyar a casa contra l'Alginet. Encara sense Iker Montero, el Gran Canària - CB Salou arrencarà aquest dissabte a LES 19.30 hores peninsulars.