L'històric Peñas Huesca, segon parany del CB Salou a la Plata

De Mollet a Huesca i sense temps de realitzar sessions de treball completes, independentment de l'obligat esperit nòmada d'un Club Bàsquet Salou que entrena on pot pels desperfectes del seu pavelló.

La derrota a Mollet en el debut a la LEB Plata entra dins els paràmetres perquè, sense Justinas, Ronnie, Xavi Hernández i Iker Montero, la rotació no s'ajusta a les exigències de la categoria. Això, en qualsevol cas no restarà professionalitat de la resta del grup ni acabarà amb totes les opcions de victòria, tampoc a Huesca d'aquí a unes hores.

L'última vegada que un conjunt del territori va competir contra el Peñas Huesca va ser la campanya 2011-2012, a la LEB Or: 10 anys d'aquells duels del CBT davant un històric de Lliga ACB que acaba de baixar després d'una dècada sencera a la segona divisió del bàsquet estatal. Sense dubtes, favorit per pujar i que va vèncer en l'estrena de la Plata.

El Peñas Huesca - CB Salou començarà aquest dimecres a les 19 hores i es jugarà a domicili per la petició de canvis al calendari arran de la impossibilitat de fer-ho sobre el parquet del Milà, destrossat per les pluges. Serà el preludi del viatge a la pista del Gran Canària, dissabte.