Mollet - CB Salou (85-68)

El CB Salou obre la seva primera temporada a LEB Plata perdent a Mollet i en un duel on les limitacions físiques per les baixes constants han passat factura. L'equip jugarà un altre cop fora de casa dimecres perquè no té pavelló; serà el festiu del 12 d'octubre i a Huesca.

Les absències són de primera fila i involucren tres dels nouvinguts aquest estiu: Justinas no ha pogut entrenar durant la setmana, mentre que Iker Montero i Xavi Hernández, tampoc, després de sortir malparats d'una 'Final Four' de Lliga Catalana que va jugar-se al mateix pavelló que ha arrencat la LEB Plata, el d'un Mollet botxí dos anys enrere en la final prèvia per accedir a la fase d'ascens.

Cal recordar que el CB Salou continua treballant per incorporar Ronnie, que no té el vistiplau burocràtic per accedir al país. La part bona, la recuperació d'un Adrià Aragonès que deixa enrere així les molèsties a l'esquena de les darreres setmanes.

Poques lectures poden realitzar-se del partit si obviem els condicionants, ja que el Mollet ha sigut superior de principi a final amb una rotació que ha inclós 12 noms pels 8 del CB Salou; d'aquests, quatre gairebé ho han jugat tot a pista per necessitat. El màxim anotador visitant ha sigut Dejan Bjelic, autor de 16 punts. 

Veurem si el CB Salou pot recuperar alguna peça de cara al segon desplaçament, que es jugarà dimecres (19 hores) i a terres aragoneses contra un Huesca que va guanyar davant el Cartagena. La llarga setmana competitiva acabarà també a domicili i contra el Gran Canària.

Parcials: 21-17, 22-14, 24-19 i 18-18. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272678